ΑΝΔΡΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ
Store Locator
Εξυπηρέτηση Πελατών: 211 6006800 | Δευτ. - Παρ. 10:00 - 18:00
Sales 50% Sales 50%

Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Δωρεάν Επιστροφή     |     Αποστολές στην Κύπρο

FREE SHIPPING | FREE RETURN
Sales 50%
Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Αποστολές στην Κύπρο
Sales 50%

CAFE NOIR

Ιδρύθηκε το 1992, με έδρα το San Miniato Basso στην επαρχία της Πίζας, η CAFèNOIR είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή παπουτσιών, ενδυμάτων, τσαντών και δερμάτινων αξεσουάρ. Η Μάρκα χαρακτηρίστηκε από το ντεμπούτο της με την ικανότητά της να δημιουργεί συλλογές μόδας, στις οποίες οι εταιρικές στρατηγικές δημιουργικότητας και μάρκετινγκ αλληλοσυνδέονται, δημιουργώντας προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Ένα νικητήριο μίγμα που έχει οδηγήσει σε μια συνεχή ανάπτυξη από την άποψη της αναγνωσιμότητας του σήματος και της φήμης του εμπορικού σήματος.
Με την εισαγωγή της γυναικείας σειράς ενδυμάτων το 2014, η CafèNoir προτίθεται να τοποθετηθεί ως μάρκα 360 ° ικανή να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ντουλάπα για μια απαιτητική και μη συμβατική γυναίκα: το Total Look CafèNoir.

Η δυναμική διαχείριση εγγυάται εξαιρετικά ευέλικτη παραγωγή, ικανή να ανταποκρίνεται και να προλαμβάνει τις ανάγκες μιας συνεχώς εξελισσόμενης παγκόσμιας αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 2855370

Email: footwear_wholesale@vardas.gr

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">