ΑΝΔΡΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ
Store Locator
Εξυπηρέτηση Πελατών: 211 6006800 | Δευτ. - Παρ. 10:00 - 18:00
Sales 50% Sales 50%

Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Δωρεάν Επιστροφή     |     Αποστολές στην Κύπρο

FREE SHIPPING | FREE RETURN
Sales 50%
Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Αποστολές στην Κύπρο
Sales 50%

ADRUN


Σήμερα σε περισσότερες από 15 χώρες, ο στόχος του branding είναι πάντα να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ζήσουν μια υγιή ζωή περπατώντας με πολλές δραστηριότητες. Τα υποδήματα Adrun® έχουν από την αρχή, μια ομάδα ανάπτυξης που εστιάζει στην παραγωγή προϊόντων με άνεση, ευκολία και ευελιξία. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1991 και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδιζε την αγορά, δημιούργησε μια καλή φήμη ως εταιρεία και είναι γνωστή κυρίως για την ποιότητα της.

Το Adrun, σε αυτή τη νέα συλλογή, παρουσιάζει σπουδαίες τεχνολογικές κατασκευές, όπως η έκδοση της σόλας EVA με άκρες και νέες απίστευτες δερμάτινες κατασκευές. Για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη άνεση σε όλες τις γραμμές, η νέα θήκη INFINITY FLEX ενσωματώθηκε με την απίστευτη τεχνολογία αφρού για απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 2855370

Email: footwear_wholesale@vardas.gr

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">