ΑΝΔΡΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ
Store Locator
Εξυπηρέτηση Πελατών: 211 6006800 | Δευτ. - Παρ. 10:00 - 18:00
Sales 50% Sales 50%

Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Δωρεάν Επιστροφή     |     Αποστολές στην Κύπρο

FREE SHIPPING | FREE RETURN
Sales 50%
Δωρεάν Αποστολή άνω των 70€ στην Ελλάδα     |     Αποστολές στην Κύπρο
Sales 50%

LOLA CRUZ

Η Maria Jesus Gozalvo δημιουργεί γυναικεία παπούτσια για την πραγματική τους ζωή για να περπατήσετε στο δρόμο, να χορέψετε τη νύχτα ή να τα φορέσετε το γραφείο!
 
"Ποτέ δεν παρουσιάζω ένα παπούτσι από το ατελιέ μας χωρίς να το δοκιμάσω στον εαυτό μου" Maria Jesus Gozalvo, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής από τη Λόλα Κρουζ.

Η Lola Cruz συνδυάζει ένα μοντέρνο σχεδιασμό με άψογη χειροτεχνία πολυτέλειας για να δημιουργήσει υποδήματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Δημιουργίες που εμπνέουν την αυθεντικότητα, την εξέλιξη, την ελευθερία και τη θηλυκότητα.

Η Lola Cruz είναι μια ισχυρή γυναίκα που ενθαρρύνει έναν τρόπο ζωής, ένα άπειρο πάθος. Αντιπροσωπεύει αισθησιασμό και πολυπλοκότητα. Μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα αλλά δεν ξεχνά την ουσία και τη στάση που την καθιστούν μοναδική.

Όλα τα κομμάτια σχεδιάζονται στην Ισπανία. Η Lola Cruz πωλείται σε περισσότερες από 600 μπουτίκ παγκοσμίως.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 2855370

Email: footwear_wholesale@vardas.gr

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">