ΑΝΔΡΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά από 70€ - Δωρεάν Αλλαγή  [ Είσαι μέλος στη VARDAS REWARD CARD; Κάνε εγγραφή εδώ! ]

Store Locator
Εξυπηρέτηση Πελατών: 211 6006800 | Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:00

Τα προνόμια σας

Με τη συμμετοχή σας στο VARDAS CLUB κερδίζετε μοναδικά προνόμια.

 •  επιστροφή 10% στο σύνολο των αγορών σας.
  Κάθε φορά που ψωνίζετε από τα καταστήματα VARDAS, συγκεντρώνετε πόντους ίσους με το 10% της αξίας της αγοράς. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να εξαργυρώσετε από την επόμενη αγορά σας. Η εξαργύρωση πόντων δεν ισχύει για προιόντα που είναι σε προσφορά ή με special price καρτελάκι, με  έκπτωση ή σε ορισμένα Brands,  και δεν συνδυάζεται με άλλη προωθητική ενέργεια.
 • η συγκέντρωση 10% ισχύει και στις περιόδους εκπτώσεων και προσφορών.
  Το ποσοστό 10% συγκεντρώνεται ακόμα κι εάν ψωνίσετε σε περίοδο εκπτώσεων ή είδη που είναι σε προσφορά ή σε ορισμένα Brands. Έτσι, εάν αγοράσετε προϊόντα που έχουν 40% έκπτωση, παράλληλα συγκεντρώνετε πόντους που αντιστοιχούν στο 10% του πληρωτέου ποσού. Τη δυνατότητα αυτή την έχουν μόνο τα μέλη του VARDAS CLUB.
 •  ΔΩΡΟπόντοι, δώρο γενεθλίων, μία φορά το χρόνο.
  Η εταιρία VARDAS σας κάνει δώρο για τα γενέθλιά σας 20 πόντους που πιστώνονται στην κάρτα σας αυτόματα στα γενέθλια σας, είτε πραγματοποιήσετε αγορά εκείνες τις ημέρες είτε όχι.
 • Αλλαγή εμπορεύματος χωρίς χρονικό περιορισμό.
 • Παραλαβή newsletter με στυλιστικές συμβουλές.
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">