ΑΝΔΡΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά από 70€ - Δωρεάν Αλλαγή  [ Είσαι μέλος στη VARDAS REWARD CARD; Κάνε εγγραφή εδώ! ]

Store Locator
Εξυπηρέτηση Πελατών: 211 6006800 | Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:00

Πληροφορίες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 60 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα VARDAS και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Συγκεκριμένα, οι επιστροφές σε μαγιό και κάλτσες γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά. Τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή τους θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή, ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

 

Για λόγους υγιεινής, οι επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές, εκτός αν κατά την παραλαβή τους έχουν κάποιο ελάττωμα.

***Σημείωση: Για τα προϊόντα ειδικών κατηγοριών, όπως αυτά της κατηγορίας "LAST PIECES", ισχύουν διαφορετικές πολιτικές, όπως αυτές αναφέρονται ρητώς στους Όρους Χρήσης, παράγραφος 6.3 Ειδικές Κατηγορίες. Δείτε εδώ

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

  • Για Επιστροφές εντός Ελλάδος

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ACS με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης ACS θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του.
Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

 

  • Για Επιστροφές εντός Κύπρου

Για επιστροφές από Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

 

1. Επικοινωνήστε με την ACSCourier

Επισκέπτεστε το κοντινότερο ACS κατάστημα ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS στο τηλέφωνο 210 81 90 000.

 

2. Αποστείλετε το δέμα σας (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι' αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την ACS Courier, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:

 

ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ

23ο χλμ Λεωφόρος Μαραθώνος, Πικέρμι, 190 09

 

Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από την αποθήκη και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

 

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!

Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο customercare@vardas.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2116006800 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο customercare@vardas.grαναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 211 6006800 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση customercare@vardas.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 211 600 6800 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00).

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">